Колекция 2017 SS

Това е първата колекция на Bea Sportswear – Пролет-Лято 2017 година! Колекцията е вдъхновена от силата на жените, които успяват да бъдат винаги вдъхновителки на своето време. Тя е в името на всички онези жени, за които няма невъзможни неща, както и за онези, които се страхуват да поемат рискове. На първите ние даваме допълнителен тласък, а на вторите, нова визия за живoта. Всяка жена е специална и е родена да се движи във всички смисли на думата. И най-вече в смисъла на сърцето си и собственото си Аз. Да развива и обогатява умът и тялото си непрестанно. Да бъде пример!

Слогънът на първата колекция на Bea Sportswear e породен от всичко това – Born To Move!
Модели на първата ни сесия бяха три много силни, успешни и вдъхновяващи млади жени! Всяка една беше важна за създаването на енергията около нашия старт.
Фотограф на сесията беше Костадин Кръстев-Коко. Всяка дума след името му ще бъде излишна! Нека оставим снимките да говорят.
Впечатляващите грим и коса са дело на талантливата Марина Младенова.

Качеството за нас е на първо място! Всеки наш модел е изцяло авторски, изработен от най-висококачествени материи, с които работят едни от най големите световни спортни брандове. Избираме и селектираме внимателно всеки плат, от едни от най-добрите фабрики за производство на спортни платове в света.
Детайлът е много важна част от концепцията на BEA. Всеки модел носи свой характер, благодарение на малките детайли, които правят визията завършена и различна.
Удобство и комфорт са неизменна величина в работата ни.
Всички тези фактори създадоха нашата първа колекция! А ние с удоволствие я споделяме с вас!