Доставка

Доставката е 5лв до всяка точка на България!

За Европа 30 лв /до 2-3 работни дни/;

За останалата част от света – моля да ни пишете за да можем да проверим и дадем коректна цена и срок.

Партньорите ни за доставка: Лео Експрес и Еконт Експрес.

Всички поръчки, направени до 15:30, се обработват и изпращат в същия ден.

Времето за доставка е на следващия работен ден. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)

Всички поръчки, направени след 15:30, обикновено се изпращат на следващия работен ден.

Поръчки направени в петък, се доставят в събота /за по-големите населени места/ и понеделник /за по-малките населени места/, изключение правят онези, които са адресирани до офис на Еконт – на следващия работен ден.

Ако желаете поръчката ви да бъде доставена в различно от посоченото по-горе време, моля да ни пишете на beasportswear@gmail.com

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени!
Имате право да върнете или замените своята закупена стока в 14-дневен срок от дата на получването й (Виж по-долу чл. 50 ал.2 от Закона защита на потребителя).
/Чл. 50. (Доп. – ДВ, бр. 105 от 2006 г., изм., бр. 41 от 2007 г., доп., бр. 27 от 2013 г., изм., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:
…..
2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:
/
Ако желаете да замените закупен артикул и има крайна разлика в цените, можете да пожелаете да ви бъде генериран ваучер или възстановена сумата.

И в двата случая на връщане или замяна е необходимо да ни изпратите уведомление в писмена форма – мейл! (Виж по-долу чл. 52 ал.3 от Закона защита на потребителя).

/ Чл. 52. (Изм. – ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят иска да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, той информира търговеца за решението си преди изтичането на срока по чл. 50.

(3) Потребителят е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, ако е изпратил съобщение на търговеца за упражняване на правото си на отказ преди изтичането на срока по чл. 50

КАК ДА ВЪРНЕМ ИЛИ ЗАМЕНИМ ЗАКУПЕНА СТОКА И КАКВО Е НУЖНО ДА СПАЗИМ
Когато връщането на закупена стока не е свързано с рекламация, а причина от друго естество е необходимо:

(1) Здължително да ни пишете на beasportswear@gmail.com, може да се консултирате с нас на тел: +359887668876, но задължително трябва да има писмена форма на отказ считано чл.52 ал.3 от ЗЗП

(2) Закупената от вас стока да е със запазен първоначален търговски вид, запазена опаковка и етикети.

(3) Да НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, със следи от грим).

– Транспортните разходи по връщане и обратно изпращане на стоката са за сметка на клиента, както и таксите по обратния паричен запис. Клиентът има правото да избира сам транспортния доставчик. При спазване на горе посочените условия, клиентът може да върне единствено закупения от него артикул до адреса посочен по-долу.

– Адрес за връщане на закупена стока: офис на ЕКОНТ номер 1080, ул. Асен Разцветников 14
Разходите за върнатите продукти се поемат от Купувачът, а възстановяването на стойността на продукта се извършва до 3 работни дни от връщането. Ако поръчката е заплатена чрез карта онлайн сумата ще бъде възстановена на същата карта, с която е заплатена. Ако продуктът е заплатен с наложен платеж на куриер при доставката на поръчката, то сумата ще бъде възстановена с паричен превод.
При КОРЕКТНО спазване на горе посочените условия може да върнете стоката, като изпратите с куриерска ф-ма и Наложен Платеж за сумата заплатена първоначално от вас. Разходите по куриерската услуга/ транспорт и комисионна НП/ за връщане на стоката са за сметка на Клиента. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ е да се сложи опция ПРЕГЛЕД на пратка при връщането й. Срокът за връщане и изплащане на наложения платеж, зависи пряко от условията на куриерската фирма избрана от Клиента.
Ако плащането е извършено чрез системата на PayPal, Купувачът ще получи обратно сумата чрез PayPal. При поръчка чрез PayPal всички такси са за сметка на Продавачът, при връщане на закупена стока същите такси биват удържани от върнатата сума. Клиентът получава сума минус таксите съобразени ценообразуването на системата на PayPal. /изчисляването на такси PayPal се извършва автоматично от системата на PayPal, Търговецът няма отношение към тяхното сформиране или промяна!/

Имате право да направите рекламация в случай на:

– производствени дефекти на стоката
– несъответствие с обявения/поръчан размер

Разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца (до sales@ckfstudio.com) като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефекта или в случаите на погрешно изпратен размер от Търговеца – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.

* Ние не носим отговорност в случай на повреда на стоката от страна на транспортната компания, но сме насреща със съдействие за разрешаване на проблема: